Storingsdienst

Wij staan 24/7 klaar om uw elektrotechnische storingen op te lossen

Heeft u thuis, op kantoor of in de werkplaats een stroomstoring of technische storing waarmee u zich geen raad weet?
Bel dan onze storingsdienst 06 26116947 technisch installatiebedrijf ,Elektrotechniek. Voor urgente storingen staan onze elektriciens binnen afzienbare tijd bij u voor de deur.

Zakelijk

Als zakelijke klant wilt u de zekerheid dat uw machinepark optimaal blijft functioneren. Machinestilstand door een stroomstoring komt altijd ongelegen en kost geld. Daarom zoekt u een betrouwbare partner die altijd en dus ook in het weekend en ’s nachts, klaar staat bij calamiteiten. Technisch installatiebedrijf, Elektrotechniek is dé oplossing voor onze vaste klanten om ook bij kleine technische problemen verzekerd te zijn van hulp. Bent u geen vaste klant van ons, maar wilt u wel gebruikmaken van onze 24-uurs service? Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Particulier

Heeft u een stroomstoring, doorgebrande aardlekschakelaar of kortsluiting in uw woning en weet u niet waar het probleem vandaan komt of wat u eraan moet doen? Technisch installatiebedrijf, Elektrotechniek is snel ter plaatse om het probleem voor u op te lossen. Zo bent u verzekerd van een veilige elektra installatie en geniet u weer van uw nachtrust. De elektricien adviseert of uw elektrotechnische installatie nog voldoet aan de geldende eisen op het gebied van (brand)veiligheid.

Stroomstoring ? 24-uurs Storingsdienst 06-26116947

De stroom in uw huis komt binnen in uw meterkast. Hier wordt de stroom opgedeeld in groepen. Een meterkast kan overbelast raken doordat er te veel elektriciteit onder één groep geplaatst wordt. Tegenwoordig zijn veel groepenkasten verouderd. Bij nieuwbouw woning worden moderne meterkasten geplaatst waar stoppen niet langer doorbranden en u de stop niet meer hoeft te vervangen. Bij een storing in uw elektriciteitsnetwerk, kunnen wij u van dienst zijn.

home4

Elektra aanleggen

Als u een nieuwbouwwoning betrekt of uw huidige pand wilt laten renoveren dan kunnen wij de elektriciteit verzorgen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek en leveren vakwerk. Het aanleggen van elektra moet goed gebeuren, wanneer dit niet goed gebeurt neemt het risico op een stroomstoring of kortsluiting toe. Het is dus verstandig om een elektricien in te schakelen voor deze klussen.

Translate »