Elektra

Wij hebben een gedegen kennis en een enorme hoeveelheid ervaring met elektra. Voor onderhoudswerkzaamheden aan uw elektrotechnische installaties bent u bij ons bedrijf aan het goede adres. Echter hebben wij daarnaast ook een betrouwbare storingsdienst beschikbaar voor allerlei storingen van uw elektra in onze Regio. Doordat onze storingsdienst zeven dagen per week dag en nacht beschikbaar is, hoeft u nooit lang te wachten voordat de problemen met uw elektra zijn opgelost.

Regelmatig onderhoud

Uiteraard is het beter om een elektriciteitsstoring te voorkomen. Hiervoor is echter regelmatig onderhoud aan uw meterkast noodzakelijk. Door dit onderhoud door een specialistisch installatiebedrijf uit te laten voeren, bent u verzekerd van een duurzaam resultaat en zal de kans op een storing nihil zijn. Ook wanneer wij voor een storing bij u op locatie komen, zullen wij er alles aan doen om dit soort omstandigheden in de toekomst te voorkomen.

Vakkundig betrouwbaar en innovatief

Voor allerlei werkzaamheden aan elektra weten vele opdrachtgevers ons al jaren te vinden. Zij kennen ons als een betrouwbare, innovatieve en vakkundige organisatie die voor hen klaar staat op het moment dat het nodig is. Ga dus niet zelf aan de slag met de elektra in uw woning of bedrijfspand, maar kies een vakkundige elektricien voor het oplossen van elektronische problemen en het uitvoeren van onderhoudt. Bel ons vandaag nog en zorg ervoor dat uw elektra klus zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

Creëer een veilige leefomgeving

Naast het feit dat elektriciteit op zichzelf al gevaarlijk is, kunnen ook de stroomgeleiders voor onveilige situaties zorgen. Ook hiertegen kunt u diverse maatregelen nemen. Zo is het mogelijk om op bepaalde manieren de elektriciteits snoeren weg te werken en kunt u onveilige stopcontacten verwijderen. Voor advies over een aardlekschakelaar in uw huis of andere maatregelen die u kunt nemen om uw leefomgeving veiliger te maken, kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Aardlekschakelaar in uw installatie

Een aardlekschakelaar is voor nieuwe woningen en in de rest van Nederland verplicht. Die verplichting is er niet voor niets. Een aardlekschakelaar zorgt er namelijk voor dat u niet geëlektrocuteerd wordt door het gebruik van een apparaat in huis. Apparaten kunnen kapot gaan en zonder dat u het weet onder stroom komen te staan, doordat er geen kortsluiting ontstaat. Het gevolg daarvan is dat u een enorme schok kunt krijgen wanneer u het apparaat gaat gebruiken.

Testen van het mechanisme

Met de installatie van een aardlekschakelaar kunt u deze situaties voorkomen en zorgen dat uw huis altijd veilig is. Hierbij is het echter belangrijk dat u de aardlekschakelaar laat installeren door onze deskundige elektricien,Wij hebben onze aardlekschakelaars voorzien van een aparte knop waarmee u de werking van het apparaat kunt testen. Mocht de stroom niet uitvallen, nadat u de knop heeft ingedrukt, is er iets mis met uw elektrotechnische installatie en is het verstandig om direct contact op te nemen, zodat wij het probleem snel kunnen oplossen.

Electriciteitsstoring

Helaas komt een electriciteits storing nog regelmatig voor. Niet alleen bij u, maar ook in de rest van Nederland is een stroomstoring nog altijd een veelvoorkomende ergernis. Ook al wordt de beveiliging van elektronische apparaten en installaties steeds beter, een kortsluiting is nog altijd geen geschiedenis. Wanneer u echter een electriciteitsstroring heeft, kunt u onze elekctriciens inschakelen om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Hiervoor kunt u ons 24/7 bereiken via ons telefoonnummer.

☎ 06-26116947

Op die manier hoeft u nooit een lange tijd zonder stroom te doen en is de situatie weer snel en veilig verholpen.

Kies voor een veilige oplossing

Elektriciteit kan erg gevaarlijk zijn, waardoor het niet aan te raden is om zelf de werkzaamheden rond elektrotechniek uit te voeren. Schakel hiervoor een gecertificeerde electricien in die ervaring heeft met een electriciteitsstoring. Zodra u zelf met elektriciteit aan de slag gaat loopt u bovendien niet alleen gevaar, maar loopt u ook het risico dat u meer schade aanricht, waardoor er vaker storingen in uw elektriciteitsnetwerk kunnen ontstaan. Als u bij een electriciteitsstoring onze experts inschakelt weet u in ieder geval zeker dat de storing op een veilige en professionele wijze wordt opgelost, waarbij u storingen in de toekomst vrijwel uitsluit. Wij nemen de juiste veiligheidsmaatregelen, zodat verwondingen door kortsluitingen uitgesloten zijn.

Twijfels over uw elektra?

Zodra u twijfels heeft over de aarding van de elektra in uw woning, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag langs voor een inspectie van de electriciteit. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige leefomgeving en voorkomt u een electriciteitsstoring.

Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer. U kunt ons in Rotterdam en omgeving benaderen voor een vrijblijvende offerte en meer informatie over onze diensten.

☎ 06-26116947 of E-Mail

Uiteraard kunt u ook het contactformulier volledig invullen en versturen, zodat wij u zo snel mogelijk op gepaste wijze contact met u kunnen opnemen.

Translate »