Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens. Als een storing frequent voorkomt dan Aan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie. Onze elektricien  helpt u graag door te kijken naar de oorzaak van uw storing. Zodat een stroomstoring in de toekomst niet meer voorkomt.

☎ 06-26116947

Het probleem opzoeken
Misschien heeft u al zelf het probleem gevonden waardoor u steeds stroomstoring heeft. Maar als u het probleem nog niet gevonden heeft dan kan een elektricien hierna kijken. Vaak wordt het probleem gevonden door verschillende apparaten tegelijk aan te zetten. Er kunnen te weinig stroomgroepen in huis zijn waardoor er kortsluiting ontstaat. Een oplossing kan zijn om een nieuwe groep te bouwen. Wij denken graag met u mee en zoeken een oplossing voor uw constante storing.

Overbelast niet altijd de oorzaak
Een elektra storing wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep. Het kan ook voorkomen dat een apparaat constant kortsluiting maakt. Onze elektricien helpt u graag om het probleem op te zoeken en vooral op te lossen. Als u via elektricien garant een offerte aanvraagt dan krijgt u een expert bij u in de buurt. Vrijblijvend kunt u een gesprek aangaan over de problemen met uw storing en de oplossing hiervan. De elektricien kan u vervolgens een schatting doen van de kosten.

Translate »